Geschiedenis

Geschiedenis

1987

In 1987 richtte Marc Peeters zijn bedrijf in Koersel (Beringen) op. Bouwwerken Peeters Marc BVBA werd al snel een betrouwbare partner in het restaureren en transformeren van bestaande gebouwen.

2002

In april 2002 verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein van Beringen.

2013

In oktober 2013 werd de afdeling ‘building services’ van de firma ISS in Vilvoorde overgenomen. Daarom werd gekozen voor vernieuwing van de bedrijfsnaam "BMP building services"

2014

In juni 2014 werden de handen in elkaar geslagen en besloten Betonwerken Nico Put en BMP building services samen te werken, weliswaar onder dezelfde, intussen vertrouwde naam. Deze samensmelting zorgde ervoor dat BMP building services uw bouwproject helemaal van A tot Z kan realiseren.

2017

In mei 2017 werd het 30-jarig bestaan van de firma feestelijk gevierd bij VOKA Limburg. Mede omwille van de samensmelting met Betonwerken Nico Put en omwille van de steeds groter wordende projecten werd het pand in Beringen te klein en verhuisde in augustus 2017 BMP building services naar een mooi gebouw in Tessenderlo. Dit had bovendien een perfecte ligging, aan de afrit van de E313 autostrade en veel uitbreidingsruimte.

2018

In 2018 werden de BMP-grenzen opnieuw verlegd! De afdeling Betonwerken werd vervolledigd met Tim Voets en zijn uitgebreide kennis rond het unieke zichtbeton. Onze innovatieve betonprojecten kunnen zo opnieuw naar een hoger niveau getild worden. 

We gingen vervolgens nog een stapje verder en verwelkomden ook Wim Aerts, inventive entrepreneur, in het BMP-team! Onze nieuwe afdeling Functional Decorations staat helemaal in het teken van innovatie. Unieke, buitengewone & high-tech afwerkingsproducten zoals de Smart Flower en Smart Plant Box worden hier gelanceerd.

2019

In het najaar van 2019 zal de feestelijke opening plaatsvinden. In 2019 zullen zij de frima BOSCH verwelkomen in een volledig nieuwe (nog te bouwen) bedrijfshal met 825 m2 magazijn ruimte en 200 m2 kantoren. Aansluitend zullen er ook nog 5 hallen gebouwd worden van elk 250 m2.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden je zo snel mogelijk.