Geschiedenis

Geschiedenis

1987

In 1987 richtte Marc Peeters zijn bedrijf op in Koersel (Beringen). Bouwwerken Peeters Marc BVBA werd al snel een betrouwbare partner in het restaureren, transformeren en inrichten van bestaande gebouwen.

2002

In april 2002 werd de oorspronkelijke locatie veel te klein en verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein aan de Lochtemanweg te Beringen.

2013

In oktober 2013 werd de afdeling ‘building services’ van de firma ISS in Vilvoorde overgenomen. Daarom werd gekozen voor ee vernieuwing van de bedrijfsnaam tot
"BMP Building Services"

2014

In juni 2014 besloten Marc Peeters en Nico Put (Betonwerken Nico Put) om niet langer samen te werken, maar ook echt samen te gaan. De handen werden in elkaar geslagen onder de intussen vertrouwde naam van BMP Building Services, waardoor een firma ontstond die u bouwproject volledig van A tot Z kan realiseren.

2017

In mei 2017 werd het 30-jarig bestaan van de firma feestelijk gevierd bij VOKA Limburg.
Mede omwille van de samensmelting met Betonwerken Nico Put en omwille van de steeds groter wordende projecten werd het pand in Beringen al snel weeral te klein en verhuisde in augustus 2017 BMP Building Services naar een mooi vernieuwd gebouw in Tessenderlo.
​​​​​​​Dit heeft bovendien een perfecte ligging, aan de afrit van de E313 autostrade en heeft nog veel mogelijkheid tot uitbreiding op eigen terrein.

2019

In 2019 wordt gestart met de ontwikkeling van een braakliggende gedeelte van het bedrijfsterrein tot een hoogwaardige KMO site.
Nog in het datzelfde najaar mochten wij reeds de firma Buderus verwelkomen in een volledig nieuwe bedrijfshal met 825 m² magazijnruimte en 200 m² kantoren.
 Aansluitend zullen er ook nog 5 hallen gebouwd worden van elk 250 m2.

2020

Na vele jaren van hard werken, beslist Marc Peeters om een stap terug te zetten uit het bedrijf. 
Nico Put gaat verder op de ingeslagen weg en omringd zich gaande weg met gedreven team van medewerkers waarmee de toekomst van BMP Building Services verder verzekerd is en het bedrijf klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste nieuws

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een specifieke vraag? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we beantwoorden je zo snel mogelijk.